paralax
311 444 888

Vývoj sw–šetřete tam, kde za vás může pracovat technologie

Žijeme v době digitalizace. S tímto pojmem se dnes setkáváme čím dál častěji a to v různých podobách. Co to ale znamená a co pod ním může být skryto?


Zjednodušeně  lze říci, že díky rozvoji technologií, navýšení výkonu počítačů, rychlosti sítí a internetu, včetně jeho dostupnosti, je nyní možné čím dál více nahrazovat práci lidí prací strojovou – počítačovou. Rutinní procesy, které zabírají hodiny a dny práce pomocných pracovníků lze dnes automatizovat a naučit počítačové systémy vyhodnocovat automaticky. Díky tomu lze ve firmách nejen ušetřit ale i výrazně zefektivnit jejich procesy a fungování. Především v tom, že lidé se mohou místo těchto každodenních činností věnovat kreativní práci, která firmu posouvá dále. Ta díky tomu roste a posiluje svou pozici na trhu. 

Proč by měl manažer denně  kontrolovat práci svých podřízených a upomínat je v tom, co mají za úkol? Proč by měla účetní ručně generovat upomínky faktur a rozesílat je jednu po druhé? Proč by měl obchodník před jednáním s klíčovým klientem ručně z vystavených faktur sestavovat reporty prodejů, aby věděl, v jaké vyjednávací pozici na schůzce bude? Nebo snad, musí účetní ručně zaúčtovávat přijaté faktury?

To je jen pár příkladů, z realizací, které jsme ve firmách řešili a podařilo se je automatizovat tak, že je uvedená práce odvedena pomocí námi vytvořeného programu, pro který zpracování takové agendy znamená pikosekundu a výsledek je hotov.

Takových by bylo možné uvést celý seznam. To, co máme na vývoji nejraději je, že pomocí něho lze řešit v podstatě cokoli. K našim klientům se řadí servisní organizace, lékaři, developeři, advokáti, realitní kanceláře a mnoho dalších.  

V neposlední řadě pak ještě důležitá informace. Na financování nemusíte být sami! Vzhledem k masivní podpoře digitalizace v rámci EU je nyní možnost spolufinancování projektu formou dotace a to až do výše 50% ceny. Díky spolupráci s poradenskou společností Vám zařídíme vyřízení potřebných podkladů tak, abyste tuto získali a náklady na vývoj se tak razantně snížily.

Rádi se s Vámi potkáme a probereme, jak by mohl být zakázkový vývoj software užitečný právě ve Vaší firmě co vše by Vám mohl přinést. 

 

Chci vědět víc

Podrobné informace o zpracování osobních údajů najdete zde.