paralax
311 444 888

Víte, jak si stojí Vaše škola z pohledu IT vybavení?

Školy si v době pandemie onemocnění Covid-19 prochází nelehkou zkouškou, potýkají se, mimo jiné, s nedostatečným počítačovým vybavením pro učitele i žáky a často také s nevyhovující konektivitou, tedy pomalým připojením s častými výpadky, což narušuje distanční výuku.

 
Proč k těmto problémům na školách dochází? Odpověď je jednoduchá: Nedostatek finančních prostředků! Řešením můžou být chystané dotační tituly, při jejichž využití školy zaplatí pouze zlomek pořizovacích nákladů a dosáhnou tak na kvalitní a potřebné vybavení.

 

Průběh distanční výuky ukázal propastné rozdíly ve stávajícím IT vybavení a zařízení jednotlivých škol. Někde za běhu řeší problémy s on-line vysíláním, jinde již využívají moderní technologie a špičkové vybavení, které v letech minulých pořídili prostřednictvím vypsaných dotačních titulů. Ze zkušenosti víme, že školy, které se dotacím věnovaly a podaly si žádosti, byly schopny dosáhnout nejen na splnění Standardu konektivity, jímž je podmiňována možnost se o některé dotační tituly ucházet, ale také vybavily své učebny moderními učebními pomůckami – například smartboardy, projektory a posílili síťové rozvody.

 

Dobrou zprávou je, že zmiňované dotační tituly by se měly během letošního roku začít vypisovat v obdobném rozsahu. Zvažujete zlepšení vybavenosti Vaší školy, ale nejste si jistí, co musíte splnit a na jaké vybavení můžete skrze dotace dosáhnout? Rádi Vám poskytneme profesionální pomoc a podělíme se s Vámi o poznatky, které jsme v tomto odvětví již získali. Náš tým má zkušenosti, jak s přípravou pro dotační žádosti, tak se samotnými realizacemi předmětů dotačních titulů.

Předpokládáme, že o získání dotací bude po zkušenostech z pandemického období velký zájem. Neváhejte a kontaktujte nás na telefonním čísle 277 270 660 nebo e-mailem na adresu obchod@svetit.cz, protože, jak se říká, štěstí přeje připraveným a dotační tituly nejsou neomezené.

https://www.svetIT.cz/

 
 

Chci vědět víc

Podrobné informace o zpracování osobních údajů najdete zde.